Featured Posts

Enquête NTTB competitie voor leden en oud-leden

08/01/2017

Zoals jullie wellicht gehoord hebben, zijn er binnen de NTTB plannen om de competitie-opzet te wijzigen. Een eerste plan, ingebracht door het hoofdbestuur van de NTTB, is door de Bondsraad (het orgaan wat de leden in de NTTB vertegenwoordigt) afgekeurd. Het hoofdbestuur moet, in opdracht van de Bondsraad, in maart met een nieuw plan komen. Om te weten wat jullie ervan vinden is een enquête opgesteld. 

 

Het verzoek aan jullie, namens het bestuur van ODT, is om deze enquête in te vullen. Er is een enquête voor jeugdspelers en een enquête voor senioren. Je kunt beide enquêtes vinden onder deze link (klik daarna op de juiste enquete). Gevraagd wordt om dat uiterlijk 31 januari te doen. We hopen op een goede respons van ODT.

 

Met vriendelijke groet, namens het bestuur van ODT, Dick Krabbendam, voorzitter

 

 

Please reload

Recente berichten
Please reload

2001 - 2019 TTV ODT