Lid worden

Algemene informatie

Tafeltennisvereniging ODT (Onder De Toren) is een moderne tafeltennisvereniging met een brede, stabiele basis en een sterke, ambitieuze top. Wij hebben een ruime tafeltenniszaal met een mooie kantine van waaruit zicht is op de tafeltennistafels in de zaal. ODT biedt tafeltennis voor jong en oud, te beoefenen op alle niveaus. ODT heeft zo’n 110 leden.

Trainingen en competitie
Alle trainingen worden begeleid door gediplomeerde en ervaren trainers. Voor alle leden zijn er dus mogelijkheden om vrij te spelen of, in de trainingen, tafeltennis beter onder de knie te krijgen. Jeugdleden kunnen competitiewedstrijden spelen bij de Nederlandse Tafeltennis Bond (NTTB). Senioren kunnen competitiewedstrijden spelen bij de NTTB of bij de recreantenbond RRTC.

Lid worden
De eerste twee maanden kun je gratis komen trainen. Daarna vragen we je het inschrijfformulier in te vullen. Voor een overzicht van algemene informatie omtrent ODT waaronder openingstijden en contributie is dit formulier opgesteld.

Wil je meer informatie over de tafeltennissport zelf, dan is er dit document

Donateur
Wil je ODT steunen zonder lid te worden, dan kan dat door Donateur te worden van TTV ODT. De jaarlijkse bijdrage kun je zelf bepalen, maar we gaan uit van minimaal €25,- per jaar. Voor meer informatie kun je een mail sturen naar de penningmeester.

Lidmaatschap opzeggen
Beëindiging van een lidmaatschap kan twee keer per jaar plaatsvinden met ingang van 1 januari of 1 juli. Dit moet minimaal 1 maand voor deze datum (dus vóór 1 december of 1 juni) per e-mail of brief bij de secretaris kenbaar worden gemaakt. Klik hier om een mail te sturen naar de secretaris van ODT.